Συνεχίζει να δρα το ΚΚΕ (μ-λ) και στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σαφής και συγκεκριμένος ο εκπρόσωπος του Καθοδηγητικού Οργάνου του ΚΚΕ (μ-λ) που μίλησε το πρωί της Κυριακής σε συγκέντρωση στη «Σουίτα». Διότι περιέγραψε την κ Σαφής και συγκεκριμένος ο εκπρόσωπος του Καθοδηγητικού Οργάνου του ΚΚΕ (μ-λ) που μίλησε το πρωί της Κυριακής σε συγκέντρωση στη «Σουίτα». Διότι περιέγραψε την κ Rating: 0

Συνεχίζει να δρα το ΚΚΕ (μ-λ) και στα Τρίκαλα

Συνεχίζει να δρα το ΚΚΕ (μ-λ) και στα Τρίκαλα

Σαφής και συγκεκριμένος ο εκπρόσωπος του Καθοδηγητικού Οργάνου του ΚΚΕ (μ-λ) που μίλησε το πρωί της Κυριακής σε συγκέντρωση στη «Σουίτα».
Διότι περιέγραψε την κατάσταση της χώρας (της αστικής της τάξης) ως υπηρέτη δύο αφεντάδων (ΗΠΑ και ΕΕ), τους οποίους θα πρέπει να υπηρετεί. Αλλά για πρώτη φορά, η «ανορθογραφία» για το σύστημα – δηλαδή η εκλογή ΣΥΡΙΖΑ – περιέπλεξε τα πράγματα. Επομένως, σε μια κατάσταση που οξύνεται, ως αποτέλεσμα της φύσης του καπιταλισμού, ειδικά σε μια εξαρτημένη χώρα όπως η Ελλάδα (αναρωτήθηκε: πόσες βάσεις έχουμε;….), μία διέξοδος υπάρχει: η συνέχιση της προσπάθειας (ανα)συγκρότησης του εργατικού – λαϊκού – κομμουνιστικού – επαναστατικού κινήματος στη χώρα μας. Αυτή η συνθήκη, είναι, κατά τον ομιλητή κ. Κ. Μπεκιάρη η αναγκαία για να μπορέσει ο λαός να ακολουθήσει ο σύνθημα «δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε». Επίσης, τέθηκαν ζητήματα για τις συμμαχίες, εξηγήθηκαν καταστάσεις αναφορικά με τις εσωτερικές αντιφάσεις στην αστική τάξη στην Ελλάδα και ζητήθηκε στήριξη στην οργάνωση που, και κινείται ενωτικά στο πλαίσιο της «Λαϊκής Αντίστασης» (με το «άλλο μ-λ» και ανένταχτους αγωνιστές), και συνεχίζει να δρα στη βάση της προώθησης των θέσεών της. Εξάλλου, η σημερινή ομιλία πραγματοποιήθηκε ακριβώς για αυτή την προώθηση, στο πλαίσιο της 8ης συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (μ-λ), η οποία συνεχίζει την πορεία που ξεκίνησε μετά την ανακατάταξη στον συγκεκριμένο χώρο το 1982, και τη μισού αιώνα παρακαταθήκη, από τις αρχές της δεκαετίας του 1960 στη χώρα μας.
ml3 ml1 ml2

Αφήστε το σχόλιο σας