"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συνεχίζει τις εκπαιδευτικές επισκέψεις το 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

epal `1ο
Στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων του Εργαστηριακού Κέντρου Τρικάλων, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, της ειδικότητας Ψυκτικών Εγκαταστάσεων και κλιματισμού του τομέα Μηχανολογίας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 19-3-2015 στην επιχείρηση «Αφοί Σταφυλά» που δραστηριοποιείται στην μελέτη χώρων για θέρμανση και κλιματισμό καθώς επίσης και στην εγκατάσταση μονάδων θέρμανσης, κλιματισμού και φυσικού αερίου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης υποδέχτηκαν του μαθητές και τους εξήγησαν τον τρόπο εκπόνησης των μελετών καθώς επίσης τους παρουσίασαν διάφορες μονάδες και εξαρτήματα αντλιών θερμότητας. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση και οι υπεύθυνοι της επιχείρησης απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα και στις απορίες τους.
epal 1a
Η επίσκεψη των μαθητών του τομέα Μηχανολογίας είχε ως σκοπό την απόκτηση νέων γνώσεων πάνω στο αντικείμενο της ψύξης-κλιματισμού αλλά και την γνωριμία των μαθητών με το συγκεκριμένο επάγγελμα και τις τεχνικές γνώσεις που αυτό απαιτεί.

Η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και οι καθηγητές που συμμετείχαν στην επίσκεψη θέλουν να ευχαριστήσουν την επιχείρηση «Αφοί Σταφυλά» για την φιλοξενία τους και την ιδιαίτερα εξαιρετική παρουσίαση που έκαναν στους μαθητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης