Συνεχίζει τις επαφές με πολίτες ο Χρήστος Μιχαλάκης Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με κατοίκους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλά Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με κατοίκους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλά Rating: 0

Συνεχίζει τις επαφές με πολίτες ο Χρήστος Μιχαλάκης

Συνεχίζει τις επαφές με πολίτες ο Χρήστος Μιχαλάκης

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με κατοίκους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλάκης.

Τα μηνύματα που λαμβάνει για την Κυριακή των εκλογών είναι κάτι παραπάνω από θετικά για επανεκλογή και ότι ο Συνδυασμός θα κόψει πρώτος το νήμα το βράδυ της 18ης Μαΐου. Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης αυτό που επεσήμανε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας είναι ότι την επομένη των εκλογών το έργο συνεχίζεται, η προσπάθεια γίνεται ακόμη πιο έντονη, για να ολοκληρωθούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και να προγραμματιστούν τα νέα.

«Δεν θα αλλάξουμε. Μας ξέρετε. Δεν κρυφτήκαμε αυτά τα 3 χρόνια που είμαστε στο «τιμόνι» του Νομού και της Περιφέρειας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ήμασταν όλοι μαζί σε μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν χρόνια. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε θα συνεχιστεί. Θέλουμε να μας εμπιστευτείτε και πάλι. Ο Νομός δεν είναι για πειραματισμούς», τόνιζε κατά τις ομιλίες του ο κ. Μιχαλάκης.

Την Κυριακή λοιπόν 18 Μαΐου οι τρικαλινοί ψηφίζουν ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ψηφίζουν για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Κώστα Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων τον Χρήστο Μιχαλάκη. Δυο ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό φάνηκε με έργα. Ούτε με υποσχέσεις, ούτε με έργα βιτρίνας. Αλλά με έργα ουσίας που ανεβάζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και γίνεται πιο εύκολη η καθημερινότητα. Έργα για πιο σύντομες διαδρομές και μείωση του κόστους μεταφοράς των εμπορευμάτων, έργα ασφάλειας για όλους τους οδηγούς. Έργα πολιτισμού, έργα αθλητισμού, έργα για την κοινωνία. Έργα για τους πολίτες.

Αφήστε το σχόλιο σας