Συνεχίζει τις επισκέψεις σε μονάδες πρόνοιας ο Γ. Τσίγκας Reviewed by Momizat on . Τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργούν στο πρώην οικοτροφείο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών με ευθύνη Τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργούν στο πρώην οικοτροφείο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών με ευθύνη Rating: 0

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε μονάδες πρόνοιας ο Γ. Τσίγκας

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε μονάδες πρόνοιας ο Γ. Τσίγκας

Τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργούν στο πρώην οικοτροφείο της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών με ευθύνη της Πανελλήνιας Οργάνωσης Φροντίδας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων, επισκέφθηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, τον Διευθυντή και το προσωπικό των φορέων, ενημερώθηκε για την εφαρμογή των προγραμμάτων και δήλωσε την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας στο σημαντικό αυτό έργο που επιτελούν.

Σημειώνεται ότι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Άγιοι Ανάργυροι προσφέρει προστατευμένη στέγαση σε 9 άτομα με προβλήματα νοητικής υστέρησης και παρέχει υπηρεσίες φροντίδας και παραμονής σε 20 ωφελούμενους, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας και στην καθημερινή κοινωνική ζωή τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Τσίγκας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και τις ευχές τους για χρόνια πολλά ενόψει των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Αφήστε το σχόλιο σας