Συνεχίζει τις επιτυχίες τρικαλινός ποδηλάτης Reviewed by Momizat on . Συνεχίζει τις δυνατές εμφανίσεις του ο Τρικαλινός ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματ Συνεχίζει τις δυνατές εμφανίσεις του ο Τρικαλινός ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματ Rating: 0

Συνεχίζει τις επιτυχίες τρικαλινός ποδηλάτης

Συνεχίζει τις επιτυχίες τρικαλινός ποδηλάτης

Συνεχίζει τις δυνατές εμφανίσεις του ο Τρικαλινός ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου εφήβων που θα διεξαχθεί στην Σπάρτη 4 έως 6 Ιουλίου (μια εβδομάδα μετά το Πανελλήνιο ανδρών στα Τρίκαλα). Στους τρείς τελευταίους αγώνες που συμμετείχε είχε και ισάριθμες νίκες δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που του δίνει το νέο του ποδήλατο COLNAGO CLX3 με περιφερειακά 3Τ . Το ποδήλατο είναι χορηγία της εταιρίας Justride.gr (Δημήτρης Ροβάκης)  http://www.justride.gr/

Συγκεκριμένα στις 01-06-2014 στους Δελφούς διεξήχθη ο αγώνας αντοχής «4ος ΟΜΦΑΛΙΟΣ» απόστασης 126 χιλιομέτρων και ο Ζήσης αναδείχτηκε νικητής στο ενδιάμεσο σπριντ ευθείας στο 60χιλιόμετρο, επίσης στον αγώνα τερμάτισε 15ος γενικής κατάταξης και 1ος στους εφήβους.

soulios_podilatis

Στις  21-06-2014 ημέρα Σάββατο στην Λάρισα διεξήχθη ο αγώνας «Ανάβαση Σπηλιάς» 10 χιλιομέτρων με τον τρικαλινό ποδηλάτη να τερματίζει 2ος στην γενική και 1ος στους εφήβους.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 22-06-2014 στους Σοφάδες  διεξήχθη ο αγώνας «2ος αγώνας δρόμου αντοχής ΣΟΦΑΔΕΣ 2014» απόστασης 80χιλιομέτρων όπου ο Ζήσης Σούλιος τερμάτισε 4ος γενικής και για μια φορά ακόμα 1ος στην κατηγορία του.

Το προπονητικό teamκαθώς και ο ίδιος ο αθλητής ευχαριστούν θερμά την εταιρία Justride.grκαθώς και τον αντιπρόσωπο τους Δημήτρη Ροβάκη για την πολύτιμη χορηγία τους.

soulios_podilatis2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή