Συνεχίζει τις περιοδείες στο Νομό Τρικάλων ο Σ.Υ.ΡΙΖ.Α. Reviewed by Momizat on .   Με επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίστηκαν την Τρίτη 08/09/15 οι προεκλογικές εξορμήσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τρικάλων. Κλιμάκιο με επικεφαλής τους   Με επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίστηκαν την Τρίτη 08/09/15 οι προεκλογικές εξορμήσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τρικάλων. Κλιμάκιο με επικεφαλής τους Rating: 0

Συνεχίζει τις περιοδείες στο Νομό Τρικάλων ο Σ.Υ.ΡΙΖ.Α.

 

Papadopoulos

Με επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίστηκαν την Τρίτη 08/09/15 οι προεκλογικές εξορμήσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τρικάλων. Κλιμάκιο με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο και Βίκυ Πρινάρη πήραν μέρος σε πολιτικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Διάσελλο, την Κρήνη και το Αχλαδοχώρι, παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, ενώ δέχθηκαν και απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις των κατοίκων.

 

Τη Δευτέρα 07/09/15 είχε προηγηθεί επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών Σάκη Παπαδόπουλου, Παναγιώτας Δριτσέλη και Βίκυς Πρινάρη στο Γενέσι, το Πρίνος και τον Πρόδρομο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή