Συνεχίζει το “Κίνημα Λαού” στον Δ. Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Το Κίνημα Λαού στο Διάσελο   Τελευταίος σταθμός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΛΑΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ήταν το Διάσελο. Κλιμάκιο του Κινήματος την περασμένη Δευτέρα επισκέφτηκε το Το Κίνημα Λαού στο Διάσελο   Τελευταίος σταθμός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΛΑΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ήταν το Διάσελο. Κλιμάκιο του Κινήματος την περασμένη Δευτέρα επισκέφτηκε το Rating: 0

Συνεχίζει το “Κίνημα Λαού” στον Δ. Φαρκαδόνας

Συνεχίζει το “Κίνημα Λαού” στον Δ. Φαρκαδόνας

Το Κίνημα Λαού στο Διάσελο

 

Τελευταίος σταθμός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΛΑΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ήταν το Διάσελο.

Κλιμάκιο του Κινήματος την περασμένη Δευτέρα επισκέφτηκε το ορεινό κτηνοτροφικό χωριό, πέρασε απ’ όλα τα καφενεία και συζήτησε με τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους κτηνοτρόφοι.

Το Κίνημα άκουσε τα ιδιαίτερα προβλήματα του Διασέλου (το άλυτο πρόβλημα του νερού, απουσία αγροτικών δρόμων κ.λπ.) και ανέπτυξε τις θέσεις και κατευθύνσεις του, τόσο τις γενικότερες, όσο και τις προτάσεις του για τις τοπικές κοινωνίες.

Η συζήτηση ήταν παντού πλούσια και ενδιαφέρουσα. Όλοι συμφώνησαν πως το Κίνημα Λαού είναι ένα πρωτότυπο εγχείρημα και πολύ ελπιδοφόρο, που –με τη συμμετοχή των ίδιων των δημοτών- θα μπορέσει ν’ αλλάξει ριζικά την εικόνα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τέλος, πολύ σύντομα, περί τα μέσα Νοεμβρίου, αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτή δημόσια συγκέντρωση στο Διάσελο, με στόχο τη μέγιστη συμμετοχή του κόσμου στις διαδικασίες του Κινήματος και στην αποκρυστάλλωση του Προγράμματός του.

Γρ. Τύπου 22/10/2013

 

Αφήστε το σχόλιο σας