"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Συνεχίζεται η δωρεάν στάθμευση στο πάρκινγκ της Ασκληπιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για έναν ακόμη χρόνο συνεχίζεται η δωρεάν στάθμευση τρικαλινών και επισκεπτών στον δωρεάν χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Ασκληπιού. Ο Δήμος Τρικκαίων και οι Οικογένειες Καραθάναση επέκτειναν τη συμφωνία για να εξυπηρετηθούν οι οδηγοί, που σταθμεύουν δωρεάν, σε χώρο που έχει διαμορφωθεί από τη δημοτική εταιρεία “Αστική Ανάπτυξη” ΑΕ.

Ο χώρος λειτούργησε λίγο πριν τον περυσινό Μύλο των Ξωτικών και εξυπηρέτησε σε μέγιστο βαθμό τους επισκέπτες, ενώ ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τρικαλινούς οδηγούς. Εξάλλου, σε μόλις 550 μέτρα οι πολίτες βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και σε ελάχιστα λεπτά μπορούν να κινηθούν στην πόλη, αφήνοντας το όχημα δωρεάν, σε ασφαλές σημείο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς συναντήθηκε με τον εκπρόσωπων των οικογενειών, κ. Ηλία Καραθανάση και τον πρόεδρο της δημοτικής εταιρείας, Γιώργο Ζιώγα, επισφραγίζοντας τη συνέχιση της δωρεάν παροχής για τους πολίτες.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η αντιπολίτευση ψηφίστηκε για να κάνει άλλη δουλειά.
     Κανένας δεν είναι κολλητάρι του Δήμαρχου σε αυτή την πόλη, όπου και να ρωτήσεις. Επίσης κανένας δε ψήφισε ΝΔ.Συμπεριλαμβάνεσαι.
     Έτσι δεν είναι;

     • Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές δεν είναι κριτήριο το κόμμα. Αν δεις τα ποσοστά θα καταλάβεις ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει κομματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης