Συνεχίζεται η παρέμβαση της σύμπραξης ΚΚΕ (μ-λ) & ΜΛ ΚΚΕ Reviewed by Momizat on . Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη, στις συνοικίες και στα χωριά του Νομού Τρικάλων, με Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη, στις συνοικίες και στα χωριά του Νομού Τρικάλων, με Rating: 0

Συνεχίζεται η παρέμβαση της σύμπραξης ΚΚΕ (μ-λ) & ΜΛ ΚΚΕ

Συνεχίζεται η παρέμβαση της σύμπραξης ΚΚΕ (μ-λ) & ΜΛ ΚΚΕ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προεκλογική παρέμβαση της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στην πόλη, στις συνοικίες και στα χωριά του Νομού Τρικάλων, με το μοίρασμα προκηρύξεων και το άνοιγμα συζητήσεων. Η ανταπόκριση του κόσμου στα μηνύματα της εκλογικής συνεργασίας είναι θετική, παρά την φαινομενική απογοήτευση ενός μεγάλου τμήματος του κόσμου.
Είναι φανερό ότι η συσσωρευμένη οργή και η αγανάκτηση του λαού από την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική, θα οδηγήσει σε ένα νέο κύκλο αναμέτρησης με τις δυνάμεις του συστήματος.
Ιδιαίτερα πρέπει να καταγραφεί η μεγάλη δυσαρέσκεια του αγροτικού πληθυσμού στη νέα φοροληστεία που τους έχει επιβληθεί, η οποία θα μετατραπεί σύντομα σε μεγάλο ξεσηκωμό της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Το διήμερο 12-13 Σεπτέβρη κλιμάκια της εκλογικής συνεργασίας θα παρέμβουν στα χωριά της περιοχής Φαρκαδόνας.
Το εκλογικό περίπτερο της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ λειτουργεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

 

http://mfi.re/watch/5e5dpgumgzwuc5v/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF_%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84__2015.avi

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή