Συνεχίζεται η πορεία προς τη νίκη του Τάκη Χαντζή Reviewed by Momizat on . Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου στις μέχρι στιγμής συγκεντρώσεις του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κ Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου στις μέχρι στιγμής συγκεντρώσεις του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κ Rating: 0

Συνεχίζεται η πορεία προς τη νίκη του Τάκη Χαντζή

Συνεχίζεται η πορεία προς τη νίκη του Τάκη Χαντζή

Πάνω από κάθε προσδοκία ήταν η προσέλευση του κόσμου στις μέχρι στιγμής συγκεντρώσεις του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» Δημήτρη Χαντζή.

Ο Δημήτρης Χαντζής, ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων που έλκει την καταγωγή του και συγκεκριμένα από τα Σερβωτά, τη Νομή και τη Φανερωμένη και συνεχίζει τις προεκλογικές ομιλίες σε ολα τα δημοτικά διαμερισματα.

Στις συγκεντρώσεις έγινε αναφορά στη ρεαλιστικότητα του προγράμματος που έχει καταθέσει ο συνδυασμός «Ενωτική Κίνηση Πολιτών», αλλά και στη διάθεση του επικεφαλής του Δημήτρη Χαντζή και όλων των υποψηφίων του δημοτικών και τοπικών συμβούλων για πολλή δουλειά.

Στις ομιλίες έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις προγραμματικές θέσεις και αρχές του δημοτικού συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών», με αναφορά στη γνώση, στην εμπειρία, στην ικανότητα και στην αποφασιστική θέληση όλων να οργανώσουν διοικητικά το Δήμο και να ανοίξουν δρόμους δημιουργίας σε ότι αφορά την ανάπτυξή του.

Το σύνολο του συνδυασμού αφουγκράστηκε τα προβλήματα του κάθε πολίτη ξεχωριστά, δίνοντας την υπόσχεση ότι κατά την εκλογή του συνδυασμού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες λύσεις.

xantzis7 xantzis xantzis1 xantzis2 xantzis5 xantzis6

Αφήστε το σχόλιο σας