Συνεχίζεται η προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών Reviewed by Momizat on . Στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η θεομηνία των τελευταίων ημερών, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Τα προβλήματα σε ολόκληρο το Ν Στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η θεομηνία των τελευταίων ημερών, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Τα προβλήματα σε ολόκληρο το Ν Rating: 0

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

zimies oreina

Στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η θεομηνία των τελευταίων ημερών, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Τα προβλήματα σε ολόκληρο το Νομό είναι αρκετά και σοβαρά τόσο στις πεδινές παραποτάμιες περιοχές με την υπερχείλιση των ποταμών, όσο και στον ορεινό όγκο λόγω κατολίσθησης βράχων, αλλά και τόνων λάσπης.
zimies oreina
Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων έχουν δώσει πρόσβαση σε ολόκληρο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, με τις προσπάθειες όμως καθαρισμού του οδοστρώματος και απομάκρυνσης βράχων και λάσπης να συνεχίζονται. Σοβαρά προβλήματα έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσοχώρας και συγκεκριμένα στο σημείο όπου υπάρχει το φράγμα λόγω της κατάπτωσης στο οδόστρωμα δένδρων και χωμάτων από το βουνό, αλλά και στην οδό που οδηγεί στη Πεύκη και το Βάκαρι, λόγω υπερχείλισης του ποταμού. Επίσης πολλά προβλήματα υπάρχουν στην περιοχή της Δέσης, αλλά και στη Γέφυρα Αλεξίου.

Στα σημεία όπου έχουν καταγραφεί σοβαρές ζημιές περιόδευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό προσπαθεί να συντονίσει την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή