Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για πρόσφυγες Reviewed by Momizat on . Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδειξαν το όμορφο κι αληθινό πρόσωπό τους, το Σάββατο 31 Οκτώβρη, στη συναυλία και τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγε Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδειξαν το όμορφο κι αληθινό πρόσωπό τους, το Σάββατο 31 Οκτώβρη, στη συναυλία και τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγε Rating: 0

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων για πρόσφυγες

trofima a

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά έδειξαν το όμορφο κι αληθινό πρόσωπό τους, το Σάββατο 31 Οκτώβρη, στη συναυλία και τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.
Η συλλογή ειδών ατομικής υγιεινής και τροφίμων θα συνεχιστεί καθημερινά όλη την βδομάδα, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι στο στούντιο της ΕΡΤ στα Τρίκαλα (Γαριβάλδη 8 στο Πνευματικό Κέντρο, δίπλα από την πίσω είσοδο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης).
Όπως τονίζει η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «την Κυριακή, θα μεταβούμε οργανωμένα στην Ειδομένη, ώστε να βοηθήσουμε στη διανομή όλων των ειδών που συλλέχθηκαν. Όσοι επιθυμούν να έρθουν μαζί μας στην Ειδομένη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6972449678, έως και την Παρασκευή 6 Νοέμβρη».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή