Συνεχίζεται η ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη Reviewed by Momizat on . Μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται η ψηφοφορία για τις ταινίες που θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων κατά την κινηματογραφική χρονιά 2013- Μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται η ψηφοφορία για τις ταινίες που θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων κατά την κινηματογραφική χρονιά 2013- Rating: 0

Συνεχίζεται η ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη

Συνεχίζεται η ψηφοφορία ταινιών στην Κινηματογραφική Λέσχη

Μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται η ψηφοφορία για τις ταινίες που θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων κατά την κινηματογραφική χρονιά 2013-14. Επιλέξαμε να προτείνουμε προς επιλογή για φέτος 31 ταινίες, που καλύπτουν πολλά είδη, πολλές χώρες και διαφορετικές τεχνοτροπίες. Επίσης, η θεματολογία ποικίλλει, ενώ οι προτεινόμενες ταινίες βασίστηκαν στις διαθέσιμες από τις εταιρίες διανομής.

KLTΗ διαδικασία είναι πολύ απλή. Τα μέλη μας και όσοι επιθυμούν φέτος να εγγραφούν, επισκέπτονται το ιστολόγιό μας στη διεύθυνση kltrikala.blogspot.gr. Δεξιά στην οθόνη εμφανίζεται η ειδική στήλη των ταινιών και ο καθένας επιλέγει αυτή ή αυτές που πιστεύει ότι ανταποκρίνονται στο ύφος της Λέσχης.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά, συγκεντρώνουμε τα αποτελέσματα και μαζί με ταινίες – έκπληξη, που προγραμματίσαμε, ανακοινώνουμε τις ταινίες της φετινής χρονιάς, στο πάρτι έναρξης, στα τέλη Οκτωβρίου.

Φέτος, για μεγαλύτερη ευκολία και για να μην αργεί να “φορτώσει” η σελίδα του ιστολογίου, παρέχουμε και τη διεύθυνση με το τρέιλερ κάθε ταινίες.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή