Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on .   Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ κάλυψης της 6ης θέσης στο ψηφοδέλτιο του τοπικού Σύριζα αφού το πινγκ-πονγκ μεταξύ Κουμουνδούρου και Νομαρχιακής Επιτροπής συ   Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ κάλυψης της 6ης θέσης στο ψηφοδέλτιο του τοπικού Σύριζα αφού το πινγκ-πονγκ μεταξύ Κουμουνδούρου και Νομαρχιακής Επιτροπής συ Rating: 0

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται το πινγκ πονγκ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

 

Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ κάλυψης της 6ης θέσης στο ψηφοδέλτιο του τοπικού Σύριζα αφού το πινγκ-πονγκ μεταξύ Κουμουνδούρου και Νομαρχιακής Επιτροπής συνεχίζεται. Σειρά είχε σήμερα η Ν.Ε. η οποία επαναβεβαίωσε την προηγούμενη απόφαση της σύμφωνα με την οποία τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Χρήστου Σιμορέλη και τώρα στο ερώτημα Σιμορέλης ή Αυγέρος καλούνται να αποφασίσουν τα κεντρικά του Σύριζα. Να υπενθυμίσουμε ότι η Κουμουνδούρου είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Αυγέρου , η απάντηση της Νομαρχιακής ήταν Σιμορέλης , η ανταπάντηση της Κουμουνδούρου ήταν Αυγέρος και εκτός ένας από τρεις άλλους υποψηφίους , τελική απάντηση Νομαρχιακής υπέρ υποψηφιότητας Σιμορέλη. Τώρα τον λόγο έχει η αρμόδια επιτροπή του Σύριζα στην Αθήνα.
Ο Θεός και η ψυχή τους … ενώ απομένουν μόνο λίγες ημέρες για τις εκλογές και η κινητοποίηση θα έπρεπε να βρίσκεται στην κορύφωση της, ορισμένοι επιμένουν στα τερτίπια τους ….

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή