Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δύο απατεώνων στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οπο Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οπο Rating: 0

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δύο απατεώνων στην Καλαμπάκα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δύο απατεώνων στην Καλαμπάκα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι χθες (05-02-2014) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα εξαπάτησαν ηλικιωμένη.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες (άνδρας – γυναίκα), πλησίασαν 86χρονη ημεδαπή προσποιούμενοι τους λογιστές και αφού την έπεισαν ότι συγγενικό της πρόσωπο οφείλει χρήματα στη εφορία, την οδήγησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην οικία της, όπου τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Στη συνέχεια, την οδήγησαν σε τραπεζικό υποκατάστημα όπου κατάφεραν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (4.000) ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή