Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προγραμματισμένες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων για παιδιά και ενήλικες. Ειδικότερα το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας έ Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προγραμματισμένες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων για παιδιά και ενήλικες. Ειδικότερα το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας έ Rating: 0

Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων

Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προγραμματισμένες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων για παιδιά και ενήλικες. Ειδικότερα το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας έχει ως ακολούθως.

  • Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014, ώρα 6.00-8.00 μ.μ. : «Δημιουργώντας κύκλους επικοινωνίας».

Α΄συνάντηση «Επικοινωνία στην οικογένεια» με την Φανή Τζίκα, ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια, οικογενειακή θεραπεύτρια. Για ενήλικες.

  • Τετάρτη 19-11 Νοεμβρίου 2014, ώρα 5.30-6.30 μ.μ:«Μια διαφορετική προσέγγιση του βιβλίου»

Γ΄συνάντηση «Με ένα βιβλίο…βιδώνω, ξεβιδώνω και συναρμολογώ!» με την Κατερίνα Κοπάνου, εργοθεραπεύτρια.

Για παιδιά ηλικίας 2-4 χρονών.

  • Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, ώρα: 4.30 μ.μ. και

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, ώρα 11.30 π.μ.

«Εισαγωγή στη φωτογραφία»Γ

Γ΄ συνάντηση. Πρακτική φωτογραφία εξωτερικού χώρου (βόλτα στην πόλη για φωτογραφίες) με τον Κων/νο Κατσιάνη, φωτογράφο. Για εφήβους και ενήλικες.

Για την συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας και όλα τα τμήματα έχουν πληρότητα.

Επισήμανση: Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, β΄ συνάντηση με θέμα «Facebook: Η ψηφιακή μας παρέα» του σεμιναρίου «Κοινωνική δικτύωση και βασικές εφαρμογές υπολογιστών» με την Νατάσα Αντάρη, μηχανικό Πληροφορικής μεταφέρεται την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, ώρα 3.00-5.00 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή