"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τις μαθητικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

lafarm

Σχετικά άρθρα

kataskinosi
Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών θα λειτουργήσει και φέτος την Κατασκήνωση για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε δύο αντίστοιχες περιόδους από 7 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου.
Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία, και τούτο το καλοκαίρι, να περάσουν ημέρες αληθινής ψυχαγωγίας και πνευματικής ωφέλειας στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της τοπικής εκκλησίας, στην καταπράσινη και πανέμορφη τοποθεσία της Πύρρας.
Προτρέπουμε όλους τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στις Κατασκηνώσεις, αποκομίζοντας πολλά οφέλη και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Το παιχνίδι και η άθληση, η προσευχή και η λατρεία, η συνεργασία και η επικοινωνία, οι εκδρομές και οι περίπατοι, το τραγούδι και ο χορός είναι λίγα από τα πολλά που κάθε παιδί απολαμβάνει κάθε φορά που συμμετέχει σε μία κατασκηνωτική περίοδο.
kataskinosi
Οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως θα λειτουργήσουν και πάλι για να προσφέρουν μια ξεχωριστή ευκαιρία μέσα στις θερινές διακοπές για τα παιδιά μας να δημιουργήσουν αληθινές φιλίες, να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεώς μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.
Η Εκκλησιαστική Κατασκήνωση είναι μια κοινωνία χαράς, με πολύ παιχνίδι και αληθινή ψυχαγωγία! Αξίζει να απολαύσουν τα παιδιά τις χαρές της ομαδικής ζωής, την υπευθυνότητα της αυτοεξυπηρέτησης, την ομορφιά της φύσης, την χάρη της εκκλησιαστικής ζωής και ένα πρόγραμμα πλούσιο σε αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, ομαδική ψυχαγωγία, διαγωνισμούς, τραγούδι, παιχνίδια στο δάσος, ελεύθερο διάλογο για ενδιαφέροντα θέματα, λατρευτικές ευκαιρίες.
Αξίζει να ζει κανείς την κάθε στιγμή στην κατασκήνωση, κοντά στον Χριστό, στην αγκαλιά της εκκλησίας!
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε, το συντομότερο δυνατόν, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Απόλλωνος 19, Δευτέρα έως Παρασκευή 9-1 το πρωί).

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης