Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των τρικαλινών αρτοποιών Reviewed by Momizat on . Για τη διαφορά του "φρέσκου από το προψημένο ψωμί" ενημερώνουν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειων οι Τρικαλινοί αρτοποιοί. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο κεντ Για τη διαφορά του "φρέσκου από το προψημένο ψωμί" ενημερώνουν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειων οι Τρικαλινοί αρτοποιοί. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο κεντ Rating: 0

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των τρικαλινών αρτοποιών

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των τρικαλινών αρτοποιών

Για τη διαφορά του “φρέσκου από το προψημένο ψωμί” ενημερώνουν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειων οι Τρικαλινοί αρτοποιοί. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου Ματσόπουλου, στο 1ο όροφο με εκατοντάδες μαθητές καθημερινά να μαθαίνουν  για την αλυσίδα της διατροφικής αξίας του ψωμιού, από τα φρέσκα υλικά, το ζύμωμα και το ψήσιμο.

giorti_pswmiou_1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή