Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών κλάδων Reviewed by Momizat on . Καθολική ήταν και σήμερα η συμμετοχή των εργαζομενων στο ΙΚΑ Τρικαλων με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελένη Καρβούνη να δηλώνει: "Εχουμε καθήκον να σταθούμε απέν Καθολική ήταν και σήμερα η συμμετοχή των εργαζομενων στο ΙΚΑ Τρικαλων με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελένη Καρβούνη να δηλώνει: "Εχουμε καθήκον να σταθούμε απέν Rating: 0

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών κλάδων

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών κλάδων

Καθολική ήταν και σήμερα η συμμετοχή των εργαζομενων στο ΙΚΑ Τρικαλων με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελένη Καρβούνη να δηλώνει: “Εχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι σ΄ αυτούς που στο βωμό των απαιτήσεων της Τρόικας, διαλύουν και διχάζουν την κοινωνία”.

Επίσης, δεν λειτούργησαν σήμερα τα δικαστήρια λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους , ενώ πολύ μικρή ήταν η συμμετοχή των γιατρών στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση , αφου απήργησαν μόνο 14 άτομα .

Τέλος , με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικαλων χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις και καλεί τους εργαζόμενους αύριο Τεταρτη στις 10.00 το πρωί να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργατικο Κέντρο.

Αφήστε το σχόλιο σας