Συνεχίζονται οι παραστάσεις Καραγκιόζη Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη  κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ώρα 19.30 με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα,  στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών στο χώρο του πρώην Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη  κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ώρα 19.30 με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα,  στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών στο χώρο του πρώην Rating: 0

Συνεχίζονται οι παραστάσεις Καραγκιόζη

Συνεχίζονται οι παραστάσεις Καραγκιόζη

Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων Καραγκιόζη  κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ώρα 19.30 με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα,  στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).

 

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Πληροφορίες  καθημερινά :

– Δ/νση Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων) Γαριβάλδη  8

Τηλ.  επικοινωνίας  24313 53567

– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ –  ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ  Τηλ.  επικοινωνίας  24310 73066

Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωινές παραστάσεις κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα.

Ο Νίκος Τζίκας  παρουσιάζει γνωστά έργα και συνθέτει νέα με ευρηματικούς διαλόγους και κατάλληλη μουσική  επένδυση όπου μπλέκεται ο Καραγκιόζης  σε απίστευτες περιπέτειες και με τα παθήματά του αλλά και τις έξυπνες λύσεις  που βρίσκει για να επιβιώσει , σκορπίζει  άφθονο γέλιο  σε όλους.  Ο Καραγκιόζης είναι κεντρικός χαρακτήρας του παραδοσιακού ελληνικού Θεάτρου Σκιών, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις αποκαλείται με το όνομα του πρωταγωνιστή του. Είναι καμπούρης και περιστοιχίζεται από την οικογένειά του, το φίλο του Χατζηαβάτη, το θείο του Μπάρμπα-Γιώργο και άλλους χαρακτήρες. Ζει σε παράγκα (Η παράγκα του Καραγκιόζη), είναι ξυπόλητος και μένει απέναντι από το σεράι (το παλάτι) του Βεζύρη.

Αφήστε το σχόλιο σας