Συνεχίζονται οι συσκέψεις για αποτροπή πλειστηριασμών – διακοπών ρεύματος Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο, σύσκεψη κινήσεων και φορέων για κοινή δράση ενάντια σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο, σύσκεψη κινήσεων και φορέων για κοινή δράση ενάντια σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ Rating: 0

Συνεχίζονται οι συσκέψεις για αποτροπή πλειστηριασμών – διακοπών ρεύματος

Συνεχίζονται οι συσκέψεις για αποτροπή πλειστηριασμών – διακοπών ρεύματος

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στο Εργατικό Κέντρο, σύσκεψη κινήσεων και φορέων για κοινή δράση ενάντια σε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ. Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της ΛΕΣΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Υπήρξε έντονος προβληματισμός και διάλογος για το περιεχόμενο μιας τέτοιας παρέμβασης αλλά και για τις μορφές κοινής δράσης. Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, στην προσπάθεια της μεγαλύτερης μαζικότητας για την καλύτερη απόκρουση και ανατροπή αυτής της πολιτικής εδώ στην πόλη μας.

“Μαζί, όλοι με όλους, σε γειτονιές, σωματεία, λέσχες, επιτροπές, παρέες και όπου αλλού, απέναντι σε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος, πλειστηριασμού, κατασχέσεων,  όπου και όπως πάει να γίνει. Να σταθούμε απέναντί τους με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΦΟΒΑ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, γιατί έχουμε χρέος να τους αντιμετωπίσουμε, να τους πολεμήσουμε.

Δε φοβόμαστε την παραπληροφόρηση και τις απειλές για ποινικές διώξεις.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΟΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ & ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ & ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.”

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα επικοινωνίας – αλληλεγγύης :

6974058845, 6972449678, 6981176564

Email:  lesxi.trikala@gmail.com

Website: http://lesxi-ergasias-trikalon.blogspot.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή