"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.3 C
Trikala

Συνεχίζουν τα «έξυπνα» λεωφορεία

Σχετικά άρθρα

lafarm

leoforeio 2

Συνεχίζεται και το επόμενο τριήμερο, η διαδικασία ταυτοποίησης των σημείων της διαδρομής του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό. Οι μέχρι τώρα κινήσεις των οχημάτων στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και πλέον, στη πόλη των Τρικάλων και στην προκαθορισμένη διαδρομή, συνεχίζονται οι καταγραφές των εμποδίων.

– Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 08:00 π.μ. σε όλο το μήκος της διαδρομής
– Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 08:00 π.μ. σε όλο το μήκος της διαδρομής
– Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 08:00 π.μ. σε όλο το μήκος της διαδρομής

Επελέγησαν οι συγκεκριμένες, ώρες, προκειμένου να μη διαταραχθεί η κίνηση των οχημάτων στην πόλη, αλλά και επειδή χωρίς ιδιαίτερος όγκο κυκλοφορίας, ολοκληρώνεται ταχύτερα η σχετική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδρομή, στοπ μήκος της οποίας παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, είναι:

Αφετηρία δίπλα από το τζαμί (οδός Δ. Τερτίπη), δεξιά στην οδό Καρδίτσης, οδός Καποδιστρίου, οδός Κοραή, γέφυρα Γούρνας, δεξιά στην οδό Αμαλίας, αριστερά στην οδό Νέλσωνος, δεξιά στην οδό Στρατηγού Σαράφη, συνέχεια στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη, δεξιά στην οδό Διονυσίου Φιλοσόφου, δεξιά στη γέφυρα του ΚΤΕΛ, αριστερά στην οδό Όθωνος, πάρκο παλιών φυλακών, τερματισμός στην οδό Δ. Τερτίπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης