Συνεχίζουν τα όργανα …στην Πύλη Reviewed by Momizat on .   Απάντηση Βύρωνα Κατσίβελου προς τον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα Με μεγάλη μου απορία διάβασα την επιστολή σας κε Δήμαρχε & μου προξενήθηκαν πολλά ερωτήμα   Απάντηση Βύρωνα Κατσίβελου προς τον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα Με μεγάλη μου απορία διάβασα την επιστολή σας κε Δήμαρχε & μου προξενήθηκαν πολλά ερωτήμα Rating: 0

Συνεχίζουν τα όργανα …στην Πύλη

Συνεχίζουν τα όργανα …στην Πύλη

 

Απάντηση Βύρωνα Κατσίβελου προς τον Δήμαρχο Πύλης Κ. Μαράβα

Με μεγάλη μου απορία διάβασα την επιστολή σας κε Δήμαρχε & μου προξενήθηκαν πολλά ερωτήματα…

Για ποιες κακοήθειες προς τους δημοτικούς συμβούλους συναδέλφους μου μιλάτε; Αν πραγματικά δεν καταλάβατε ποιους εννοούσα στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής μου, η οποία δημοσιεύτηκε πριν δύο μήνες σε όλα τα site’s & τον έντυπο Τύπο, θα μιλήσω πολύ πιο ξεκάθαρα.

Αλήθεια κε Δήμαρχε…Αναφέρατε τους είκοσι μήνες που ήμουν αντιδήμαρχος, ότι όλα βαίναν καλώς! Βεβαίως & έτσι ήταν. Όταν όμως ήρθε η ώρα αλλαγής σκυτάλης στις αντιδημαρχίες, ποιος ήρθε στις 2 του Απρίλη & σας κατέθεσε πρώτος την παραίτησή του; Ο «Κατσίβελος!!!».

Ποιος όμως ήθελε να παραμείνει  & όταν υπήρχαν αντιδράσεις, άρχισε να προκαλεί προβλήματα;

Θυμάστε κε Δήμαρχε, όταν ο Τόλιας δεν ψήφισε ακόμα & την ίδια του την εισήγηση για τον «Κανονισμό Καθαριότητας;»

Θυμάστε κε Δήμαρχε που κατήγγειλε τον πρόεδρο του Δ.Σ. στην Περιφέρεια;

Θυμάστε που ο Επίτροπος δεν πέρασε τον Κανονισμό λόγω του ό,τι ήθελε αυξημένη πλειοψηφία & επανήλθε προς ψήφιση στο Δ.Σ. & με πήρατε τηλέφωνο & ήρθα από την Κέρκυρα να ψηφίσω για να περάσει, ενώ ο Τόλιας ψήφισε «παρών;»

Θυμάστε κε Δήμαρχε για τι; συνήλθε η δημοτική ομάδα τρεις φορές;… Για τον Τόλια.

Για πείτε μας κε Δήμαρχε, όσο ήμουν εν ενεργεία αντιδήμαρχος & δημοτικός σύμβουλος της ομάδας σας, έστω ένα πρόβλημα που σας δημιούργησα; Σας προκαλώ να αναφέρετε ένα συγκεκριμένα.

Θυμάστε κε Δήμαρχε ένα απόγευμα του Μάη του 2016 που ήρθα στους Γόμφους στο κατάστημά μου & ήσασταν πολύ απογοητευμένος & μου είπατε: «Βύρων, τι να κάνω με τον Αναγνώστου; Δεν παραιτείται …Θέλει κι άλλη θητεία στην ΔΕΥΑΠ».

Θυμάστε κε Δήμαρχε που σας είχα πει να ανακοινώσετε για όλη την πενταετία τις αρμοδιότητες, για να μην υπάρξει πρόβλημα;

Θυμάστε ποιος δεν σας το επέτρεψε & τι;;; είχε πίσω από το μυαλό του;

Θυμάστε κε Δήμαρχε ο «Κατσίβελος’ να σας ζήτησε κάτι παραπάνω για τον ίδιο του τον εαυτό;

Θυμάστε ο «Κατσίβελος» να σας ζήτησε έστω ένα δίμηνο απασχόλησης για κάποιον δικό του; Αντιθέτως…Άλλοι έκαναν πάρτι.

Κύριε Δήμαρχε… Δυστυχώς διαφαίνεται ότι έχετε χάσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πολιτικής σας αυτονομίας, ευρισκόμενος σε πολιτική «Ομηρία». Κάνατε ομάδα… για να αντιμετωπίσετε τον «Κατσίβελο» ο οποίος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα σας; Αν είναι δυνατόν!!! Όταν ο Τόλιας εν ενεργεία αντιδήμαρχος σας δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, προσπαθούσατε να τα ξεπεράσετε με την συνηθισμένη, όπως πάντα, φράση… «Δεν βαριέσαι. Δεν έγινε τίποτα».

Δεν βγήκε όμως ο Τόλιας να υπερασπιστεί τον εαυτό του & έβαλε εσάς να κάνετε άρον-άρον «ομάδα» & να δημοσιεύσετε μια επιστολή ανυπόστατη, με την οποία, στην ουσία, γελοιοποιήσατε το επίπεδό της, θέλοντας χωρίς λόγο να πείσετε την κοινωνία ότι η ομάδα είναι συμπαγής.

Είναι πολλά τα «γιατί» κε Δήμαρχε που σας έφεραν στην θέση που κατέχετε.

Θυμάστε κε Δήμαρχε που κρεμόσασταν από τα χείλη μου, όταν συνεδρίαζε η ομάδα «Παντέρα», πάντα με δική μου πρωτοβουλία;

Θυμάστε κε Δήμαρχε που κάποιοι αποχώρησαν;

Ε…λοιπόν σας το λέω ευθέως. Ο «Κατσίβελος» έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο για να είστε σήμερα Δήμαρχος στο Δήμο Πύλης. Αν δεν ήταν ο «Κατσίβελος» θα ήσασταν σήμερα στα χοιροστάσιά σας, όντας πολύ πιο χρήσιμος στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί τον πιο σημαντικό μοχλό ανάπτυξης, για την ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας.

Τέλος, μετά την διαστρέβλωση απ΄την επιστολή που σας συνέταξαν, θέλω να γίνω πιο σαφής, διότι χρειάζεστε πολλά βοηθήματα, τόσο στην ανάγνωση, όσο & στην κατανόηση μιας επιστολής.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν δημοτικό σύμβουλο απ’ τον συνδυασμό που υπηρέτησα, αλλά κατακρίνω ιδιοτελείς συμπεριφορές σε πολιτικό & προσωπικό επίπεδο των κ.κ. Τόλια & Αναγνώστου & επίσης την δική σας ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, που έβλαψαν την ομάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση όμως να σχολιάσω τη δική σας αχαριστία προς το πρόσωπό μου, για τις ανυπόστατες δηλώσεις σας, για το ό,τι εγώ ευθύνομαι για τις εντάσεις & την μη ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Βύρωνας Κατσίβελος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή