"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες – Ακούστηκαν τα αιτήματά τους στο μπλόκο της Νίκαιας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους πραγματοποιείται από εκπροσώπους σωματείων και μαζικών φορέων της Θεσσαλίας στο μπλόκο της Νίκαιας.

Εκφράζουν τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών, στα αιτήματά τους, αλλά και στη μορφή του αγώνα που έχουν επιλέξει οι αγρότες. Παράλληλα εκφράζουν την καταδίκη τους στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και στις πρωτοφανείς διώξεις των αγροτών που στέλνονται σε δίκη την 1η Μάρτη.

«Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαιά αιτήματα μας» σημείωσε ο Ρίζος Μαρούδας πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας, ενώ πρόσθεσε πως λέει ψέματα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πως οι αγρότες άλλαξαν τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι παραμένουν με αποφασιστικότητα στα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα από την περασμένη Δευτέρα, παλεύοντας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τις βαριές επιπτώσεις από την ΚΑΠ της ΕΕ, για την ικανοποίηση των αιτημάτων – διεκδικήσεων που αφορούν στην ίδια την επιβίωσή τους.

Την Κυριακή 3 Φλεβάρη στη 1 μ.μ., στη Νίκαια της Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στην οποία θα γίνει συζήτηση και θα ληφθούν αποφάσεις για την παραπέρα κλιμάκωση της πανελλαδικά συντονισμένης αγροτικής κινητοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης