Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί Reviewed by Momizat on . Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας καθώς περίπου 20 δονήσεις πάνω από 3 Ρίχτερ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποκορύ Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας καθώς περίπου 20 δονήσεις πάνω από 3 Ρίχτερ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποκορύ Rating: 0

Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί

Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί

Συνεχείς είναι οι μετασεισμοί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας καθώς περίπου 20 δονήσεις πάνω από 3 Ρίχτερ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποκορύφωμα τον μετασεισμό 5,9 Ρίχτερ που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους.

Σχεδόν δύο ημέρες μετά τον ισχυρό σεισμό 6,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την περιοχή, οι μετασεισμική δραστηριότητα παραμένει έντονη.

Οι κάτοικοι πέρασαν μία ακόμα νύχτα έξω από τα σπίτια τους, σε σκηνές, καθώς πολλά έχουν καταρρεύσει ενώ άλλα έχουν υποστεί ζημιές.

Την ίδια ώρα, οι ειδικοί δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους καθώς θεωρούν πως ενεργοποιήθηκε νέος κλάδος του ρήγματος που έδωσε και τον προηγούμενο μεγάλο σεισμό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή