Συνεχείς οι επαφές της Μαρ. Χρυσοβελώνη στον νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό Τρικάλων με στόχο την όσο μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία με τ Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό Τρικάλων με στόχο την όσο μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία με τ Rating: 0

Συνεχείς οι επαφές της Μαρ. Χρυσοβελώνη στον νομό Τρικάλων

Συνεχείς οι επαφές της Μαρ. Χρυσοβελώνη στον νομό Τρικάλων

Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφιας περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη στο νομό Τρικάλων με στόχο την όσο μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία με τους κατοίκους του νομού.

Την Κυριακή η υποψήφια περιφερειάρχης κα Χρυσοβελώνη μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Λάσκο  και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας!» επισκεφτήκαν τα Μετέωρα καθώς και τα χωριά Καστρακι, Διάβα, Γλυκομηλια και Χρυσομηλιά.

Όσο πλησιάζουμε στις 18 Μαΐου καθημερινά μεγαλώνει η δυναμική που αποκτά ο συνδυασμός ενώ εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκριση του προγράμματος από τους πολίτες.

Η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα συμμετέχει σήμερα το βράδυ, 8.30 έως 10.30, θα συμμετέχει στο τηλεοπτικό DEBATE της τηλεόρασης του «Αστρα» με παρουσιαστεί τον κ. Χρήστο Λουκά.

xrisov_trik1 xrisov_trik2 xrisov_trik3 xrisov_trik4 xrisov_trik5 xrisov_trik6 xrisov_trik7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή