Συνεχείς προσπάθειες Τσίγκα κατά των ναρκωτικών Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Υγείας του Νομού (Κ.Κ.Π.Τ), είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας για θέματα υγείας, πρόν Συνάντηση με προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Υγείας του Νομού (Κ.Κ.Π.Τ), είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας για θέματα υγείας, πρόν Rating: 0

Συνεχείς προσπάθειες Τσίγκα κατά των ναρκωτικών

Συνεχείς προσπάθειες Τσίγκα κατά των ναρκωτικών

Συνάντηση με προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Υγείας του Νομού (Κ.Κ.Π.Τ), είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας για θέματα υγείας, πρόνοιας και μεταφορών κ. Γιώργος Τσίγκας, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του Κέντρου.

Ενημερώθηκε για την πορεία των ενεργειών πρόληψης που υλοποιούνται από το Κέντρο αυτή την περίοδο σε γονείς, μαθητές και διδακτικό προσωπικό των σχολείων. Επίσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι συνέπεια της καθυστέρησης της υπογραφής της σύμβασης του ΟΚΑΝΑ και του Κέντρου Πρόληψης με τα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών με συνέπεια τη χρηματοδότηση του Κέντρου.

Ο κ. Τσίγκας τόνισε «το φαινόμενο των εξαρτήσεων και η καταπολέμηση αυτών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της πολιτικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τα Κέντρα Πρόληψης Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας, παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στο φαινόμενοι πρόληψης των εξαρτήσεων.

Η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία των Κέντρων είναι αναγκαία, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός απαιτεί και πιέζει το Υπουργείο για την άμεση υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με ισχύ από 01.01.2014 και την καταβολή όλων των χρηματικών ποσών που αναλογούν στα Κέντρα και συντάσσεται επίσης στο πλευρό των κινητοποιήσεων του προσωπικού.

 

Τέλος ο κ. Τσίγκας τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της συνέχισης λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης, τα οποία προσφέρουν σημαντικότατες υπηρεσίες.

Αφήστε το σχόλιο σας