Συνηθίζουμε το “τέρας” της φτώχειας… Μέχρι πότε; Reviewed by Momizat on . Το κουτί γράφει “Βοήθεια από την ΕΕ”. Οπως συμβαίνει σε χώρες υπανάπτυκτες ή εμπόλεμες. Περιείχε κεφαλογραβιερα, μισό κιλό για κάθε δικαιούχο. Τρομερή βοήθεια! Το κουτί γράφει “Βοήθεια από την ΕΕ”. Οπως συμβαίνει σε χώρες υπανάπτυκτες ή εμπόλεμες. Περιείχε κεφαλογραβιερα, μισό κιλό για κάθε δικαιούχο. Τρομερή βοήθεια! Rating: 0

Συνηθίζουμε το “τέρας” της φτώχειας… Μέχρι πότε;

Συνηθίζουμε το “τέρας” της φτώχειας… Μέχρι πότε;

Το κουτί γράφει “Βοήθεια από την ΕΕ”. Οπως συμβαίνει σε χώρες υπανάπτυκτες ή εμπόλεμες. Περιείχε κεφαλογραβιερα, μισό κιλό για κάθε δικαιούχο. Τρομερή βοήθεια! Προγήθηκαν τα μακαρόνια της περασμένης Δευτέρας ενώ τις επόμενες ημέρες θα μοιαστούν, τυρί φέτα και λάδι.
Διαρκής υποβάθμιση της ζωής μας, σαφείς οι ευθύνες. Τρικαλινοί στην ουρά για μισό κιλό κεφαλογραβιέρα. Εικόνες άλλων εποχών….
Το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων που υλοποιεί η Δημοτική Κοινότητα Τρικάλων (μέσω του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) με τους δικαιούχους να παραλαμβάνουν την κεφαλογραβιέρα από τις αποθήκες στα Σαράγια.

Παρόμοιες οι εικόνες και στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπακας στη Σαρακίνα με τους προέδρους των Κοινοτήτων να παραλαμβάνουν την κεφαλογραβιέρα για τους δικαιούχους των τοπικών κοινοτήτων.

Success story….

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή