Συνομιλία πριν την ομιλία, για Τσιάρα – Κοππά Reviewed by Momizat on . Με τον Πάνο Τσιάρα η αναμνηστική φωτογραφία της Μαριλένας Κοππά, το μεσημέρι στα Τρίκαλα. Η ευρωβουλευτίνα και υποψήφια ευρωβουλευτίνα με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Με τον Πάνο Τσιάρα η αναμνηστική φωτογραφία της Μαριλένας Κοππά, το μεσημέρι στα Τρίκαλα. Η ευρωβουλευτίνα και υποψήφια ευρωβουλευτίνα με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Rating: 0

Συνομιλία πριν την ομιλία, για Τσιάρα – Κοππά

Συνομιλία πριν την ομιλία, για Τσιάρα – Κοππά

Με τον Πάνο Τσιάρα η αναμνηστική φωτογραφία της Μαριλένας Κοππά, το μεσημέρι στα Τρίκαλα. Η ευρωβουλευτίνα και υποψήφια ευρωβουλευτίνα με τη ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία, βρίσκεται στην πόλη μας για την ομιλία της, σήμερα το βράδυ, στις 8, στο Πανελλήνιο. Στο μεσοδιάστημα είχε την ευκαιρία να (ξανα)συνομιλήσει με τον οδοντίατρο και μέλος της ΝΕ της ΔΗΜΑΡ στον νομό μας, τόσο για τα πολιτικά συμβαίνοντα, όσο και για πιο χαλαρά θέματα, στο πλαίσιο της φιλικής τους σχέσης.
Θα είχε ενδιαφέρον, όμως, να μάθουμε, τι έλεγαν για τον ΓΑΠ και την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Κοππά, που τόσο θόρυβο δημιούργησε, ενώ έχει και εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση»

 

Αφήστε το σχόλιο σας