Συντάξεις Αυγούστου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών για κύριες και επικουρικές Reviewed by Momizat on . Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Στις 26 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν  των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Στις 26 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν  των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το Rating: 0

Συντάξεις Αυγούστου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών για κύριες και επικουρικές

Συντάξεις Αυγούστου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμών για κύριες και επικουρικές

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων

  • Στις 26 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν  των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 27 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή