Συντήρηση στο ορεινό οδικό δίκτυο της Πύλης Reviewed by Momizat on . Κώστας Αγοραστός: «Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα  στην ασφαλή επικοινωνία»   Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο της συντήρησης, αποκατάστα Κώστας Αγοραστός: «Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα  στην ασφαλή επικοινωνία»   Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο της συντήρησης, αποκατάστα Rating: 0

Συντήρηση στο ορεινό οδικό δίκτυο της Πύλης

Συντήρηση στο ορεινό οδικό δίκτυο της Πύλης

Κώστας Αγοραστός: «Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα

 στην ασφαλή επικοινωνία»

 

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο της συντήρησης, αποκατάστασης ζημιών, κατασκευής τεχνικών στο οδικό δίκτυο ορεινής περιοχής Πύλης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και της εργοληπτικής επιχείρησης «Τσίνας Αθανάσιος».

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ως αιρετή Περιφέρεια παρεμβαίνουμε άμεσα αποκαθιστώντας τμήματα του οδικού δικτύου ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες τις Περιφέρειας έχουν καταγράψει και επισημάνει τις θέσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων, όπου χρίζουν παρέμβασης. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων, τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Και οι άνθρωποι στα ορεινά έχουν δικαίωμα στην ασφαλή επικοινωνία».

 

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από Πιστώσεις ΚΑΠ Π.Ε. Τρικάλων & ΣΑΕΠ 017. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου.

 

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες συντηρήσεως στο οδικό δίκτυο του Ν. Τρικάλων, κυρίως με την κατασκευή των απαραίτητων μικρών τεχνικών έργων.

Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στη βελτίωση της βατότητας και στην εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας στο ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Πύλης, αλλά και σε άλλες θέσεις του νομού, όπου αυτό απαιτηθεί.

Θα αντιμετωπιστούν επίσης περιπτώσεις αποκατάστασης της πιθανώς διακοπείσας λόγω απροβλέπτων γεγονότων (καταπτώσεις, κατολισθήσεις κ.λπ.) κυκλοφορίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή