Συντηρήσεις δρόμων στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Τη σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών Ν.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας)» προϋπολογισμού 520.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερε Τη σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών Ν.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας)» προϋπολογισμού 520.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερε Rating: 0

Συντηρήσεις δρόμων στην Καρδίτσα

Συντηρήσεις δρόμων στην Καρδίτσα

Τη σύμβαση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών Ν.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας)» προϋπολογισμού 520.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Έργο συντήρησης που αναπτύσσει την ασφαλή επικοινωνία & διευκολύνει τις ανθρώπινες κοινότητες.»

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο των Ασφαλτοστρώσεων –Συντηρήσεων, Επαρχιακών Οδών στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΤΕΚ Α.Ε.». Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις ΣΑΕΠ  017/2013.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα έργο συντήρησης που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία χρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους. Το έργο αυτό έχει θετικές επιπτώσεις στην οδική ασφάλεια των πολιτών, τον τουρισμό, την οικονομία και την κοινωνία. Με συνεργασία, σχέδιο, προγραμματισμό  & συνέργεια θα το ολοκληρώσουμε εμπρόθεσμα.».

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και η βελτίωση των οδοστρωμάτων καθώς και επέκταση σωληνωτού οχετού Φ0,60 μ., ενδεικτικά αναφέρονται οι άξονες:

  • Οδός Σαραντάπορο – Μολόχα τμήμα 800 μ. περίπου θα κατασκευασθεί μία στρώση κυκλοφορίας πάχους 5 εκ. με χρήση κοινής ασφάλτου.
  • Προς Ηλιά – Μικρό Βουνό, θα γίνει φρεζάρισμα του τάπητα στα τμήματα που παρουσιάζουν ζημιές και αποκατάσταση με νέο ασφαλτοτάπητα (σποραδική συντήρηση σε τμήματα συνολικού μήκους 500 μ. περίπου).
  • Οδός Μοσχάτο – Τσαρδάκι – Ι.Μ. Κορώνης προς Μεσενικόλα
  • Οδός Ψαθοχώρα – Κοσκινά – Παλαμά
  • Οδός Αγία Τριάδα – Καρδιτσομάγουλα

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή