Συντηρείται το παλιό δημοτικό κατάστημα Στουρναραίικων Reviewed by Momizat on . Συντήρηση πραγματοποιείται στο Δημοτικό κατάστημα της Τ. Κ. Στουρναραίικων σύμφωνα με την μελέτη του αυτοτελούς τμήματος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πύλης Συντήρηση πραγματοποιείται στο Δημοτικό κατάστημα της Τ. Κ. Στουρναραίικων σύμφωνα με την μελέτη του αυτοτελούς τμήματος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πύλης Rating: 0

Συντηρείται το παλιό δημοτικό κατάστημα Στουρναραίικων

Συντηρείται το παλιό δημοτικό κατάστημα Στουρναραίικων

Συντήρηση πραγματοποιείται στο Δημοτικό κατάστημα της Τ. Κ. Στουρναραίικων σύμφωνα με την μελέτη του αυτοτελούς τμήματος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πύλης προϋπολογισμού 12000 Ε (εργ. εργασίες 9756,10  Ε και ΦΠΑ 23%  2243,90 Ε).Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΤΑ και όλες οι εργασίες θα γίνουν με βάση τα συμβατικά τεύχη και τις ισχύουσες προδιαγραφές.

Επίβλεψη των εργασιών έγιναν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου  από τον τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Πινδέων Παναγιώτη Λέφα παρουσία και του π. Αντιδημάρχου Γιάννη Κουτσονάσιου.

Στην παραπάνω εργολαβία θα εκτελεστούν εργασίες καθαίρεσης των κατεστραμμένων επικεραμώσεων καθώς και των μεταλλικών φύλλων επιστέγασης στην Β-Α και Β-Δ πλευρά του κτηρίου , κατασκευή επέκτασης της ξύλινης στέγης και επιστέγαση με γαλβανισμένη λαμαρίνα και  επένδυση της οροφής με ρομποτέ. Επίσης προβλέπονται οι εργασίες εξωτερική θερμομόνωση – κελύφους κτηρίου στην Β-Α και Β-Δ πλευρά.

Ο Αντιδήμαρχος  κ. Λέφας σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον προϊστάμενο κ. Σπύρο Αποστολόπουλο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πύλης που ανταποκρίνονται γρήγορα και εύστοχα ώστε με τις μελέτες τους να γίνονται άμεσες παρεμβάσεις όπου χρειάζεται. Η Δημοτική αρχή πάρα την οικονομική κρίση προσπαθεί να  είναι κοντά σε όλους τους συνδημότες του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης»

 

Αφήστε το σχόλιο σας