Συντιβή για τα Τρίκαλα BC στο Λαύριο με 86-56. Reviewed by Momizat on .   Με τον Τσαγκαράκη να μην ξεντύνεται καν, τον Μανωλόπουλο στα Τρίκαλα και τον Λίποβι να δοκιμάζει αλλά να μην μπορεί τελικά να βγάλει το παιχνίδι οι «κυαν   Με τον Τσαγκαράκη να μην ξεντύνεται καν, τον Μανωλόπουλο στα Τρίκαλα και τον Λίποβι να δοκιμάζει αλλά να μην μπορεί τελικά να βγάλει το παιχνίδι οι «κυαν Rating: 0

Συντιβή για τα Τρίκαλα BC στο Λαύριο με 86-56.

Συντιβή για τα Τρίκαλα BC στο Λαύριο  με 86-56.

 

Με τον Τσαγκαράκη να μην ξεντύνεται καν, τον Μανωλόπουλο στα Τρίκαλα και τον Λίποβι να δοκιμάζει αλλά να μην μπορεί τελικά να βγάλει το παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν εξ’ αρχής πολύ τύχη στο Λαύριο.

Στα παραπάνω προσθέστε και την πολύ κακή εμφάνιση των υπολοίπων που αγωνίστηκαν συν την εκπληκτική ευστοχία του Λαυρίου στα τρίποντα (63%, 15 στα 24) και μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως επήλθε η …καταστροφή.

Μπορεί το παιχνίδι να μην ήταν από τα …ματιασμένα αλλά κάθε νίκη σε τέτοιο ματς είναι διπλή ενώ κάθε κακή εμφάνιση όπως η σημερινή ρίχνει την ψυχολογία.

Τα Τρίκαλα θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν, να περιμένουν την επιστροφή τβν τραυματιών και ν ετοιμαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμα στο κρας τεστ του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ που μοιράζει τριαντάρες και σαραντάρες τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 40-21, 71-40, 86-56

Λαύριο DHI (Χρ. Σερέλης): Γιανγκ 10 (2), Τζόνσον 16 (2), Χάμιλτον 12 (1), Πάντερ 19 (4), Στεφανίδης, Αθανασούλας 11 (3), Περράκης 3 (1), Γιαννακόπουλος, Κακλαμανάκης 4, Αναγνωστάκης 4 (1), Κοκ 4, Μπολντς 3 (1)

Τρίκαλα BC Aries (Γ. Καστρίτης): Κάφει 11 (1), Λίποβι 2, Μακ Μίλαν 6, Μπιρούτα 10, Καραθανάσης 2, Μπάρλοου 17 (2), Καλλές, Καλογιαννίδης, Χότιν 6, Βαρυτιμιάδης 2

Πηγή: sportrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή