"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Συντονίζονται στο Ποτάμι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυριακή 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα συνάντηση των Συντονιστικών Επιτροπών Θεσσαλίας από το κίνημα Το Ποτάμι. Σκοπός ήταν η γνωριμία των θεσμικών οργάνων των τεσσάρων νομών, και η συζήτηση σημαντικών ζητημάτων όπως:
1. Δράσεις – Εκδηλώσεις σε Τοπικό αλλά και Θεσσαλικό επίπεδο για την προώθηση των 21 θέσεων – προτάσεων του Ποταμιού
2. Δημιουργία τοπικών Επιτροπών Διαλόγου όπου είναι μια καινοτομία του ποταμιού στην οποία θα συμμετέχουν αξιόλογοι πολίτες της τοπικής κοινωνίας, με γνώσεις ο καθένας στον τομέα του όπου θα συμβάλουν με τις θέσεις τους τις ιδέες και τις προτάσεις τους σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.
3. Ενημέρωση από τους Περιφερειακούς Συντονιστές σχετικά με το κάλεσμα του Ποταμιού στην κοινωνία και την δυνατότητα που δίνει στους πολίτες να να προτείνουν υποψήφιους που θα εκπροσωπήσουν Το Ποτάμι σε εθνικές εκλογές.

Βασικός στόχος μας είναι, ο κόσμος να γνωρίσει το Ποτάμι και τις θέσεις του και να καταλάβει ότι τώρα για πρώτη φορά μπορούν όλοι να συμμετέχουν και να διαμορφώνουν πολιτικές θέσεις, όπως και ότι δίνετε σε όλους τους πολίτες η δυνατότητα να προτείνουν υποψηφιότητες σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούν όλα τα άλλα κόμματα να εκκολάπτουν χρίσματα που προορίζονται μόνο για κομματικούς ευνοούμενους.
Στη παν-θεσσαλική συνάντηση, έγινε σαφές ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν με ομαδική δουλειά και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα . Εμείς οι ερασιτέχνες της πολιτικής ας μάθουμε στους επαγγελματίες ότι η πολιτική μπορεί να γίνει και με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΡΟΠΟ._

 

potami12poatami2potami3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης