"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Συντονισμός για την αποκατάσταση των ζημιών μετά τις πλημμύρες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην Καλαμπάκα συναντήθηκαν οι τοπικοί φορείς της περιοχής μας για να συντονίσουν και να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά την καταστροφική θεομηνία που έπληξε το νομό. Όπως αποφασίστηκε μέχρι και την Τρίτη ο κάθε Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να συντάξουν έναν προϋπολογισμό με πλήρη φάκελο ο οποίος θα κοινοποιηθεί μέσω των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις και την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι κυβερνητικοί βουλευτές Σ. Παπαδόπουλος, Π. Δριτσέλη, Χρ. Σιμορέλης, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Πύλης Κ. Μαράβας, Καλαμπάκας Χρ. Σινάνης και Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων.(*) φωτογραφία από meteoravoice.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πού είσαι Πολυδωρα με το στρατηγό Άνεμο!
    Τί θα έλεγε σήμερα; Για το Θεό Ποσειδώνα;
    Αν μου ελειψε κάτι απο τη διακυβέρνηση Καραμανλή είναι αυτές οι ανεπαναληπτες δηλώσεις.
    Τί να κάνουν τα γατακια οι Συριζανελ ; Ευτυχώς σώζει την κατάσταση ο Καμμενος με τις εμφανίσεις του ! Τον βλέπω να καταφτανει εδώ με στολή βατραχανθρωπου στον Πηνειο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης