"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ από τον γιατρό και συγγραφέα Χρήστο Γκίμτσα

lafarm

Σχετικά άρθρα

gimtsas
ΠΡΟΣ Κα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η Αφρική και η Ασία έχουν πολύ περισσότερη ηλιοφάνεια και λιακάδα από την ‘Ελλάδα. Οπότε οι πρόσφυγες η όπως αλλιώς τους λένε , αν ήθελαν λιακάδα και ηλιοθεραπεία δεν είχαν κανένα λόγο να έλθουν εδώ πληρώνοντας 2000 δολάρια –παρακαλώ!- το κομμάτι για το ταξίδι . Θα έμεναν στον τόπο τους. Μάλλον μπέρδεψες τα φωτοβολταικά με τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους . Και επειδή σε βλέπω και μιας κάποιας ηλικίας , κοίτα να το προσέξεις, γιατί με κάτι τέτοιες χαζομάρες, αρχίζει η άνοια.
Metanastes
ΟΤΑΝ ζητήσαμε από τον Σαρκοζί τον α’ να μας βοηθήσει στο eurogroup, και να πει καμία καλή κουβέντα για την Ελλάδα, αυτός είπε «oui» και πονηρά μας έκλεισε το μάτι και μας σερβίρισε τον λογαριασμό αυτού του «oui» πουλώντας μας γαλλικές πολεμικές φρεγάτες. Το ίδιο και οι γερμανοί που μας έκαναν την χάρη να μας εξοπλίσουν με υποβρύχια και leopard. Και αυτοί με το αζημίωτο φυσικά. Βέβαια όλα αυτά από τις κακές προηγούμενες κυβερνήσεις. Έλα όμως που και ο ΣΥΡΙΖΑ το έμαθε καλά αυτό το μάθημα.
Kamenos
Στο ταξίδι του υπουργού ενόπλων δυνάμεων στις ΗΠΑ, μην νομίζεται πως συζητήσαμε και «παρακαλέσαμε» τζάμπα. 500 εκατομμύρια να οικονομήσει η Lockheed δια της υπογραφής Καμένου- Τσίπρα για την αναβάθμιση των παρωχημένης τεχνολογίας αεροπλάνων του πολεμικού ναυτικού, την στιγμή μάλιστα που για ολοκαίνουργα και καλύτερα αεροπλάνα η Ισπανία ζητούσε 200 εκατομμύρια λιγότερα . Μισό δις μωρέ την στιγμή που μας πήρατε και την τσίμπλα από το μάτι; Έτσι μάθατε εσείς να κάνετε εξωτερική πολιτική και διπλωματία, με μπαξίσια; Είναι να τρελαίνεσαι.
Τώρα πόσο θα μας κοστίσει το ταξίδι του Τσίπρα στην πρώην σοσιαλιστική Μέκκα, δηλαδή στην Μόσχα ,σε εξοπλιστικά , όταν το μάθω θα σας το πω, για να χαρούμε όλοι μαζί. Τον λογαριασμό μάλλον θα μας τον φέρει ο Καμένος κατά την επιστροφή του από την πρωτεύουσα της Ρωσίας.
Lagarnt
ΟΤΑΝ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση έσκιζε τα ρούχα του που λένε, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η λίστα Λαγκάρτ όπως και άλλες παρόμοιες λίστες ,για να μάθει το πόπολο ποιοι έτρωγαν και έπιναν τζάμπα. Και καλά έκαναν! Τι θα γίνει όμως με την λίστα του δικού τους Νικολούδη; Ποιος την βάπτισε « απόρρητη;» Ο ίδιος ο Κος Νικολούδης δήλωσε πως μέσα της φιγουράρουν ονόματα υπουργών και βουλευτών όλων των κομμάτων , πλην ΚΚΕ, δημοσιογράφων και άλλων «πολυσήμαντων». Θα την κοινοποιηθεί όχι, όπως άλλωστε θέλει ο επίσης δικός σας β’ αντιπρόεδρος της βουλή Μητρόπουλος . Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν τολμάτε καθόσον « θέλει αρετήν και τόλμην…» και από αυτά τα είδη μάλλον δεν έχετε. Εκτός αν πάτε για συμψηφισμούς και «έντιμους αριστερούς συμβιβασμούς» με το αντίπαλο πολιτικό δέος. Θα δούμε…

ΤΗΝ μυστική διπλωματία του Κ .Καραμανλή του β’ μέχρι που τον «απέσυραν» από την πρωθυπουργία «δια της παραιτήσεως» δεν την μάθαμε ποτέ. Να σκεφτεί κανείς πως ούτε και οι αμερικανοί την γνώριζαν, γι’ αυτό αναγκαστήκαν να παρακολουθούν το τηλέφωνό του! Επίσης την μυστική διπλωματία του ΓΑΠ του επονομαζόμενου βλ…κα και το τι προηγήθηκε πριν μας «μπάσει» στην ευτυχία του ΔΝΤ εκεί στο Καστελόριζο με το σακάκι στον ώμο, πότε δεν την μάθαμε κι αυτήν. Την μυστική διπλωματία του Σαμαρά, αυτή είναι που δεν θα την μάθουμε ποτέ, γιατί απλώς δεν υπήρξε. Αυτός ο άνθρωπος απλώς πήγαινε μέχρι τις Βρυξέλλες η το Βερολίνο ,έπαιρνε τον φάκελο με τις εντολές, τις έκανε προεδρικά διατάγματα και έτσι τα μαθαίναμε όλα από την εφημερίδα της κυβερνήσεως, με απόλυτη διαφάνεια. Εσείς σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ πώς πάτε από μυστικά; Δεν μας είπατε τι συζητήσατε στην Ουάσιγκτον, στην Μόσχα , Στο Πεκίνο και όπου αλλού; Τα μόνα που μαθαίνουμε από εδώ και από εκεί, είναι ότι πουλάτε λιμάνια και αεροδρόμια και αγοράζετε όπλα. Και εσείς, οι αριστεροί ,θα πρέπει να ξέρετε ότι λαός τυφλός και ανημέρωτος είναι αυτός που κατά κανόνα περπατάει στα τέσσερα με ότι σημαίνει αυτό. Εκτός και αν δεν είστε και πολύ αριστεροί, οπότε έχετε κάποιες ανθρώπινες δικαιολογίες.
Vouleytes
ΤΕΛΟΣ, εσείς οι Lexυs- καβαλάρηδες αντιπρόσωποι του λαού , όταν θα ροβολάτε κατά δώ κατεβαίνοντας τον Δομοκό, να σκεφτείτε καλά τι θα ψηφίζετε σε λίγο. Προβλέπονται μεγάλες κωλοτούμπες, και από το « θα σκίσουμε τα μνημόνια » σε δικαιολογίες του είδους, « έντιμος συμβιβασμός για την σωτηρία της πατρίδας» υπάρχει απόσταση και κυρίως δεν γίνονται αποδεκτές. Μας τις είπαν και άλλοι…
Εκτός και αν τα αφεντικά σας είναι αποφασισμένα να « το κλείσουν το μαγαζί», οπότε εμείς το πόπολο θα ψάχνουμε για πτωχοκομείο, και εσείς για ελικόπτερο.

Christos.gim@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης