ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μετέχουμε στις εκπομπές του ΣΚΑΙ Reviewed by Momizat on . Αναστέλλει την Κυριακή και τη Δευτέρα τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμμα Αναστέλλει την Κυριακή και τη Δευτέρα τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμμα Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μετέχουμε στις εκπομπές του ΣΚΑΙ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μετέχουμε στις εκπομπές του ΣΚΑΙ

Αναστέλλει την Κυριακή και τη Δευτέρα τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Εξαιτίας της πρωτοφανούς εκστρατείας εκφοβισμού των πολιτών από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παραβιάσει την εκλογική νομοθεσία διοργανώνοντας εκπομπές το Σάββατο με εκπροσώπους του “ΝΑΙ”, ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει τη συμμετοχή του στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού σήμερα και αύριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του, εδώ και χρόνια, ότι δεν φοβάται αλλά αντίθετα επιζητά την σκληρή πολιτική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητη, όμως, αυτή η απροκάλυπτη και χυδαία στράτευση μέσων ενημέρωσης ενάντια σε κάθε δεοντολογία και αντικειμενικότητα”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή