ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση Μπέου – Κοροϊδεύει τους Βολιώτες ότι έλαβε πρόσκληση από Μαξίμου Reviewed by Momizat on . Απόπειρα του Αχ. Μπέου να κοροιδέψει τους δημότες του Βόλου καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό ότι ο Αχ. Μπέος έ Απόπειρα του Αχ. Μπέου να κοροιδέψει τους δημότες του Βόλου καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό ότι ο Αχ. Μπέος έ Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση Μπέου – Κοροϊδεύει τους Βολιώτες ότι έλαβε πρόσκληση από Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση Μπέου – Κοροϊδεύει τους Βολιώτες ότι έλαβε πρόσκληση από Μαξίμου

Απόπειρα του Αχ. Μπέου να κοροιδέψει τους δημότες του Βόλου καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, διαψεύδοντας τον ισχυρισμό ότι ο Αχ. Μπέος έγινε αποδέκτης πρόσκλησης από το Μαξίμου, για να παρευρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. «Ο Μπέος επικαλείται ένα χαρτί που δεν το είδε κανένας, δεν δημοσιεύθηκε πουθενά και δεν κατατέθηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ν.Ε., η οποία αποδίδει την απόπειρα αυτή στην απόγνωση του Αχ. Μπέου να εκμαιεύσει οποιουδήποτε τύπου αναγνώριση που να επιβεβαιώνει τον θεσμικό ρόλο που κάποτε είχε. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αυτογελοιοποίηση του υπόδικου Αχ. Μπέου και των πολιτικών του φίλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μέσα στην απόγνωση που βρίσκεται, εξαιτίας της πολιτικής απομόνωσης του, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου προσπαθεί να εκμαιεύσει οποιουδήποτε τύπου αναγνώριση που να επιβεβαιώνει τον θεσμικό ρόλο που κάποτε είχε. Στα πλαίσια αυτής της αγωνιώδους προσπάθειας οτιδήποτε του προσφερθεί, από χειραψία μέχρι επίσημη πρόσκληση, αποκτά μεγάλη αξία για αυτόν.

Τέτοιες αναγνωρίσεις (που συνήθως οφείλονται σε λάθη υπαλλήλων οργανισμών ή συλλόγων) σπανίζουν. Για αυτό ο απίθανος τύπος που παριστάνει τον Δήμαρχο Βόλου συχνά καταφεύγει σε ενέργειες που παραβιάζουν την κοινή λογική και προκαλούν την τοπική κοινή γνώμη.

Τελευταία του απόπειρα να κοροιδέψει τους δημότες της πόλης μας είναι ο ισχυρισμός του ότι έγινε αποδέκτης πρόσκλησης από το Μαξίμου, για να παρευρεθεί στην ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Ο εκδιωχθείς αγνοεί ή παριστάνει πως αγνοεί τα στοιχειώδη. Οι πάντες γνωρίζουν πως προσκλήσεις απευθύνουν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και μόνο αυτοί. Διοργανωτής όλων των εκδηλώσεων στα πλαίσια της Έκθεσης είναι η ΔΕΘ, η οποία είναι Ανώνυμη Εταιρεία και όχι κρατικός φορέας.
Ο Μπέος επικαλείται ένα χαρτί που δεν το είδε κανένας, δεν δημοσιεύθηκε πουθενά και δεν κατατέθηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η επίδειξη ενός χαρτιού που δεν κατατίθεται στα πρακτικά και δεν δίνεται στους δημοτικούς συμβούλους που ζητούν να το δουν, είναι μια ακόμη εξωφρενική πρωτοτυπία της νυν Δημοτικής Αρχής που εξευτελίζει τους θεσμούς και δείχνει την κατάντια στην οποία έχουν περιπέσει τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τον υπόδικο και τους πολιτικούς του φίλους που μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως δεν υπάρχει κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή