ΣΥΡΙΖΑ: “Ναι” στο Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . «Η φτώχεια διπλασιάζει τις συνέπειες στους καρκινοπαθείς». « 6000 νέα περιστατικά καρκίνου στη Θεσσαλία, η σημερινή οργανωτική δομή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει «Η φτώχεια διπλασιάζει τις συνέπειες στους καρκινοπαθείς». « 6000 νέα περιστατικά καρκίνου στη Θεσσαλία, η σημερινή οργανωτική δομή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ: “Ναι” στο Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλίας

ΣΥΡΙΖΑ: “Ναι” στο Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλίας

«Η φτώχεια διπλασιάζει τις συνέπειες στους καρκινοπαθείς». « 6000 νέα περιστατικά καρκίνου στη Θεσσαλία, η σημερινή οργανωτική δομή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πλειονότητά τους».

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τη δημιουργία στη Λάρισα Πρότυπου Διαγνωστικού- Θεραπευτικού – Ερευνητικού ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ Κέντρου Κεντρικής Ελλάδας, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των νεοπλασιών. Στηρίζουμε τη δημιουργία Μονάδας Θεραπείας Πρωτονίων σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών. Διεκδικούμε την άμεση ενίσχυση της στελέχωσης και των υποδομών της Ογκολογικής Κλινικής του Π.Π.Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ, την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος, την προμήθεια PET – C/Tστο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, την οργάνωση Ιατρείου Πρόληψης Καρκίνου στο ΠΠΓΝΛ, την προώθηση κλινικών μελετών για καινοτόμα αντικαρκινικά φάρμακα… την υλοποίηση των τεκμηριωμένων προτάσεων της αρμόδιας Επιτροπής που συγκρότησε η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των κ.κ. Κ.Μαλίζου, Χρ.Παπανδρέου, Ευ.Γαζή, St.Myers, M.Dosanjh, στην Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 27-6-14 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, απέδειξαν την επείγουσα αναγκαιότητα για συγκεκριμένες παρεμβάσεις αναβάθμισης των δομών αντιμετώπισης των νεοπλασιών στη Θεσσαλία και για τη προώθηση της δημιουργίας ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ και Μονάδας Θεραπείας Πρωτονίων σε συνεργασία με το CERN.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή