ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά η συγκότηση δημοτικής κίνησης στον Δ. Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της νέας δημοτικής κίνησης που στόχο είχε την γνωριμία της με τους Δημότες και την παρουσίαση του γενικού πλαισίου των α Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της νέας δημοτικής κίνησης που στόχο είχε την γνωριμία της με τους Δημότες και την παρουσίαση του γενικού πλαισίου των α Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά η συγκότηση δημοτικής κίνησης στον Δ. Καλαμπάκας

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά η συγκότηση δημοτικής κίνησης στον Δ. Καλαμπάκας

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της νέας δημοτικής κίνησης που στόχο είχε την γνωριμία της με τους Δημότες και την παρουσίαση του γενικού πλαισίου των αρχών στις οποίες θα κινηθεί με στόχο μία νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα στο δήμο Καλαμπάκας που θα υπηρετεί τους πολίτες και την τοπική κοινωνία .

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και τα πρώτα συμπεράσματα που προέκυψαν συνοψίζονται κυρίως στην ανάγκη για την δημιουργία μίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαχητικής με αγωνιστές Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο που έχοντας συμμάχους τους δημότες θα ορθώσουν το ανάστημά τους διεκδικώντας μία καλύτερη καθημερινότητα και όχι παθητικούς θεατές των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα.

Συνεχίζουμε με σίγουρα και σταθερά βήματα δημιουργώντας έναν οδικό χάρτη για να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και του «Καλλικράτη» και στο Δήμο Καλαμπάκας.

Αφήστε το σχόλιο σας