ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ανεπιθύμητος ο επίγονος των Ναζί στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . "Ωμή πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα του Τρικαλινού λαού αποτελεί η επίσκεψη του επικεφαλής της υπόδικης φασιστικής και εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" σ "Ωμή πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα του Τρικαλινού λαού αποτελεί η επίσκεψη του επικεφαλής της υπόδικης φασιστικής και εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" σ Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ανεπιθύμητος ο επίγονος των Ναζί στα Τρίκαλα

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ανεπιθύμητος ο επίγονος των Ναζί στα Τρίκαλα

“Ωμή πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα του Τρικαλινού λαού αποτελεί η επίσκεψη του επικεφαλής της υπόδικης φασιστικής και εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στην πόλη μας.
Τα Τρίκαλα, η πόλη του Σαράφη και του Άρη, του παλλαϊκού αντιφασιστικού αγώνα και των μεγάλων δημοκρατικών παραδόσεων, η Πόλη των πέντε Επονιτών και των θυμάτων από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, η Πόλη της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας των προσφύγων,  αισθάνονται προκλητική και προσβλητική την παρουσία των επιγόνων του Ναζισμού.
Θεωρούμε ανεπιθύμητο τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στα Τρίκαλα, γιατί είμαστε  σίγουροι ότι ο φασιστικός του λόγος δε θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα ρατσισμού, ξενοφοβίας και μίσους για τη Δημοκρατία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων σταθερά προσηλωμένος στον αγώνα ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και σε ιδεολογίες, που κινούνται πέρα και έξω απ’ τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, καλεί το λαό και τη νεολαία να τους απομονώσει δίνοντάς τους ένα μάθημα δημοκρατίας”.

Σχόλια (2)

  • Ζεύς

    Το ίδιο και περισσότερο ανεπιθύμητοι είστε και εσείς του (Τ)Σύριζα. Καμία,απολύτως διαφορά δεν έχετε με αυτόν τον άνθρωπο.

    Απάντηση
  • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

    Όταν πηγαίνατε αγκαλιά με τους Χρυσαυγιτες στο Καστελόριζο,πριν λίγους μήνες, τότε τι ήταν; Επιθυμητοί; ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή