ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ποτέ την Κυριακή!! Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία! Reviewed by Momizat on . Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της έβαλε λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρεί τώρα να « Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της έβαλε λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρεί τώρα να « Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ποτέ την Κυριακή!! Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία!

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Ποτέ την Κυριακή!! Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία!

Η ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αφού πρώτα με τις μνημονιακές πολιτικές της έβαλε λουκέτο σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρεί τώρα να «ξηλώσει» ακόμα και την κυριακάτικη αργία, τσακίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων και κάνοντας ένα ακόμα δώρο στο μεγάλο κεφάλαιο.

Επιπλέον,  εμπαίζουν τον ελληνικό λαό όταν επικαλούνται για την εφαρμογή του μέτρου την ανάγκη ενίσχυσης της αγοράς, αυτοί που με τις άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις έχουν αφαιρέσει κάθε καταναλωτική δυνατότητα από τους εργαζόμενους.

Η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι απολύσεις, τα λουκέτα στην αγορά, η κατεδάφιση του δημόσιου συστήματος υγείας και η εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας αποτελούν τον πυρήνα της ασκούμενης πολιτικής του σάπιου δικομματισμού.

Όμως θα μας βρουν μπροστά τους. Αντιστεκόμαστε ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή τους.

 

Ν.Ε. Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή