ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Συγκέντρωση ενάντια στο άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές Reviewed by Momizat on . Ποτέ την Κυριακή…! Όχι στην οριστική κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.   Η απόφαση της μνημονιακής κυβέρνησης για άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές τ Ποτέ την Κυριακή…! Όχι στην οριστική κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.   Η απόφαση της μνημονιακής κυβέρνησης για άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές τ Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Συγκέντρωση ενάντια στο άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Συγκέντρωση ενάντια στο άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές

Ποτέ την Κυριακή…!

Όχι στην οριστική κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

 

Η απόφαση της μνημονιακής κυβέρνησης για άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές το χρόνο είναι απαράδεκτη και αντιδραστική. Αποτελεί κοροϊδία γιατί από τη μια μεριά σφαγιάζει τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και από την άλλη αυξάνει τις μέρες και τις ώρες που οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν.

Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή έρχεται να προστεθεί στα μνημονιακά μέτρα της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της απορύθμισης των εργασιακών σχέσεων, των απολύσεων, των λουκέτων στην αγορά, του ξαφνικού θανάτου του ΕΟΠΥΥ και της κατεδάφισης του δημόσιου συστήματος υγείας, της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας και της εξαθλίωσης του κόσμου της εργασίας, που στην πραγματικότητα, αποτελούν το βασικό στόχο της ασκούμενης πολιτικής των συνεταίρων εντολοδόχων της τρόικα

Στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων ενώ οδηγεί στη θανατική καταδίκη το μικρομεσαίο εμπόριο που θα οδηγηθεί σε ακόμη περισσότερα λουκέτα, ανατροφοδοτώντας έτσι το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας.

Μόνος κερδισμένος είναι τα μεγάλα πολυκαταστήματα και οι πολυεθνικές αλυσίδες που θα ωφεληθούν από την ανακατανομή του μειωμένου τζίρου.

Καλούμε τους Τρικαλινούς μικρομεσαίους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους αλλά και καταναλωτές να αντισταθούν και να μην ακολουθήσουν τον μνημονιακό κατήφορο της κυβέρνησης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 11:00 το πρωί στο κατάστημα Μαρινόπουλος, στη γέφυρα του Ασκληπιού.

 

Τμήμα ΕΒΕ ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή