ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας – τηλεδιάσκεψη με Ξενογιαννακοπούλου Reviewed by Momizat on . Το νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση αποτελεί το τελειωτικόχτύπημα στον κόσμο της εργασίας, σε συνέχεια των αντεργατικών καιαντικοινωνικών πολιτικών που εφ Το νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση αποτελεί το τελειωτικόχτύπημα στον κόσμο της εργασίας, σε συνέχεια των αντεργατικών καιαντικοινωνικών πολιτικών που εφ Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας – τηλεδιάσκεψη με Ξενογιαννακοπούλου

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων:  τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας – τηλεδιάσκεψη με Ξενογιαννακοπούλου

Το νομοσχέδιο που απεργάζεται η κυβέρνηση αποτελεί το τελειωτικό
χτύπημα στον κόσμο της εργασίας, σε συνέχεια των αντεργατικών και
αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ από την επομένη των εκλογών, σε μια περίοδο μάλιστα βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μείωσης εισοδημάτων, επισφάλειας και ανεργίας.

Συνιστά πρόκληση να έρχεται αυτό το νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας, lockdown και περιοριστικών μέτρων, με την πλειονότητα των εργαζομένων σε αναστολή σύμβασης και υποχρεωτική τηλεργασία, χωρίς τη δυνατότητα συλλογικής διαβούλευσης, δράσης και κινητοποίησης.

Τα παραπάνω ήταν τα κεντρικά πολιτικά συμπεράσματα της εκδήλωσης για τα εργασιακά, που πραγματοποίησε η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων με βασικούς ομιλητές:

  • Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτή, πρώην Υπουργό και Τομεάρχη
    Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
  • Σάκη Παπαδόπουλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων
    Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι εργατικών
    σωματείων και συλλόγων, από το σύνολο σχεδόν των εργασιακών χώρων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή