ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επίσημο μοντέλο κυβερνητικής πολιτικής ο “ξαφνικός θάνατος” Reviewed by Momizat on . Άλλο ένα επικοινωνιακό φιάσκο περί διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και τρόικας πέφτει στο κενό. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνήσιος ε Άλλο ένα επικοινωνιακό φιάσκο περί διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και τρόικας πέφτει στο κενό. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνήσιος ε Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επίσημο μοντέλο κυβερνητικής πολιτικής ο “ξαφνικός θάνατος”

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επίσημο μοντέλο κυβερνητικής πολιτικής ο “ξαφνικός θάνατος”

Άλλο ένα επικοινωνιακό φιάσκο περί διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και τρόικας πέφτει στο κενό.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνήσιος εκφραστής της πιο ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής συμφώνησε σε όλα!

Ο ξαφνικός θάνατος των εργαζομένων πλέον μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή.

Ο ξαφνικός θάνατος και το μαύρο που βιώσαμε με το λουκέτο στην ΕΡΤ γίνεται πλέον το «επίσημο μοντέλο πολιτικής» αυτής της κυβέρνησης.

Ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός απελαύνει πλέον παντού, σαρώνοντας στο διάβα του ανθρωπινές ζωές, αξιοπρέπεια και ανθρώπινα δικαιώματα.

Ξεχνούν όμως οι εντολοδόχοι των δανειστών ότι μία χώρα δεν μπορεί να κυβερνιέται για πάντα με το φόβο και τον αυταρχισμό.

Στον ξαφνικό θάνατο οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλη επιλογή από τον αγώνα για την υπεράσπιση της ίδιας τους της ζωής και της αξιοπρέπειας.

Την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδιά τους και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή