ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων; Reviewed by Momizat on . Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων; Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων; Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων;

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων;

Ποιος οπλίζει το χέρι των δολοφόνων;

Η άγρια δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα αποτελεί κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χ. Α. στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτείται  η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους,  χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς.

Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει  το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν  στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων  που  τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χ.Α. και χτυπά την δημοκρατία .

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στη σημερινή αντιφασιστική διαμαρτυρία στις 7.00 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου . Οι τυχόν απόπειρες   αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό .

 Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας