ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Σταματήστε τη σφαγή στη Γάζα! Reviewed by Momizat on . Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων   Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη, με εκατοντάδες νεκρούς. Στην πλειοψηφία τους τα θ Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων   Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη, με εκατοντάδες νεκρούς. Στην πλειοψηφία τους τα θ Rating: 0

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Σταματήστε τη σφαγή στη Γάζα!

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Σταματήστε τη σφαγή στη Γάζα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στη συγκέντρωση στην Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων

 

Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη, με εκατοντάδες νεκρούς. Στην πλειοψηφία τους τα θύματα των ισραηλινών βομβαρδισμών είναι άμαχοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Για μια ακόμα φορά το Ισραήλ, ενθαρρυμένο από την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, παραβιάζει κατάφωρα τη διεθνή νομιμότητα και καταπατά κάθε έννοια ανθρωπιάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες των Τρικάλων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται από το «Ένα καράβι για την Γάζα» σήμερα Παρασκευή στις 8:30 μ.μ. στην Κεντρική Γέφυρα Τρικάλων. Είναι ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με τα κινήματα σε όλον τον κόσμο που διεκδικούν τη σύναψη εκεχειρίας, την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την οριστική επίλυση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, δηλαδή στα «σύνορα του 1967».

ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή