"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σφοδρή επίθεση Πολύδωρα σε Σαμαρά – Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «Εφιάλτη» και φασίστα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Βύρως Πολύδωρας, με άρθρο του στην αυριανή Kontranews, καταγγέλλει τον Αντώνη Σαμαρά με βαρύτατες εκφράσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στον πολιτικό εκβιασμό και να ψηφίσει ΠτΔ.

Στο άρθρο του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ανεξάρτητος εδώ και καιρό βουλευτής, ασκεί σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και τη χθεσινή του συνέντευξη στην ΝΕΡΙΤ.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από το αυριανό άρθρο του Βύρωνα Πολύδωρα στη Kontranews.

«Καλύτερους συνηγόρους των συμφερόντων τους, οι Τεύτονες τραπεζίτες και η Κομσομόλα του Βερολίνου, από τους ανθύπατους-υπηρέτες τους στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να βρουν, ούτε βρήκαν ποτέ. Ούτε στους δωσίλογους της άλλης κατοχής (1941-44)! Και μιλούν για ευθύνες ενώπιον της ιστορίας. Οι αναίσχυντοι. Που τη μόνη σχέση που έχουν με την ιστορία είναι εκείνη του Εφιάλτη και των «Μηδιζόντων».

Η ανώμαλη «ψευδαίσθηση μεγαλείου τους» (illusion de grandeur) είναι τέτοια και τόση που θεωρούν το άθλιο και άρρωστο μωροφιλόδοξο συμφέρον τους σαν συμφέρον της πατρίδας και του λαού («στα γόνατα») σαν κοινό καλό. Αυτό είναι ολοζώντανος φασισμός. Μπροστά στα μάτια μας.

Από τηλεοράσεως. Νομιζομένη ισχύς από τρελλούς ηγέτες, χωρίς αξίες και ηθική και χωρίς αφιέρωση στον λαό, στην ιστορία και στα ηρωϊκά παραδείγματα αυτοθυσίας τους. Αυτή η απονομιμοποιημένη δύναμη φασισμού μας επεδείχθη προχθές από τηλεοράσεως. Αλλά γιατί τόσος πανικός; Μήπως κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς, οι θεατές του δράματος; Μήπως π.χ. ότι έχει διαταχθεί η απόλυτη τιμωρία τους εκτός από την ήττα τους; Λέω μήπως…».

Πηγή: kontranews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης