Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε Γερακούδη Reviewed by Momizat on . "Το κράτος του κοτζαμπασισμού ζει και βασιλεύει" αναφέρει Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωση του κατά της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. "Το κράτος του κοτζαμπασισμού ζει και βασιλεύει" αναφέρει Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωση του κατά της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Rating: 0

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε Γερακούδη

000000000000000000000000000000

“Το κράτος του κοτζαμπασισμού ζει και βασιλεύει” αναφέρει Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωση του κατά της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπης Γερακούδη.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Με αφορμή την – κατά παρέκκλιση κάθε αξιοκρατικής διαδικασίας, και μάλιστα λίγες ώρες πριν εκδοθεί το ΦΕΚ προκήρυξης εκλογών – τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση Προϊσταμένου από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος κ. Καλλιόπη Γερακούδη, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Α.Δ.Θ.Στ.Ε, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας τονίζει:
«Το κράτος του κοτζαμπασισμού ζει και βασιλεύει. Δεν μας εκπλήσσει η συμπεριφορά της κυρίας Γερακούδη. Το περιστατικό αυτό αποτελεί τυπικό δείγμα του ύφους διοίκησης ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που οδήγησε την Ελλάδα στην εξαχρείωση. Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν αμέτρητα παρόμοια σε όλη την Ελλάδα, τα οποία, όταν καταγγέλλονται, «χάνονται» στη δίνη της γραφειοκρατίας. Αδιαφάνεια, αναξιοκρατία και τοποθετήσεις – διορισμοί των ημετέρων έχουν οδηγήσει τον Δημόσιο Τομέα στην απαξίωση, έτσι ώστε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου να ξεπουλήσει κοψοχρονιά στους ιδιώτες, όσες περισσότερες, από τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα προκύψει μετά τις λυτρωτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα φροντίσει για την αποκατάστασή του κύρους του Δημοσίου Τομέα. Η κυβέρνηση της Αριστεράς, σεβόμενη τους δημοσίους υπαλλήλους, θα βάλει τέλος στις πρακτικές της γενικευμένης διαφθοράς, της κακοδιοίκησης, της έλλειψης συντονισμού και σχεδιασμού και θα ισχυροποιήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που εγγυώνται την τήρηση της αξιοκρατίας και της νομιμότητας με απώτερο στόχο ένα Δημόσιο Τομέα, παραγωγικό και ωφέλιμο σε όλους».”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή